Γαλατόπιτα
Σχήμα Ταψί
Βάρος:
2000 gr
Συστατικά:
Ζύμη 55%:Αλεύρι μαλακού σίτου(τύπος 50%), αλεύρι σκληρού σίτου 15%, αλάτι, ζάχαρη, νερό, ηλιέλαιο. Γέμιση 45%: γάλα 70%, σιμιγδάλι(σίτος), ζάχαρη, αβγά, βανίλια.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι.
Διατίθεται σε σχήματα
Προτεινόμενες οδηγίες ψησίματος
Οι πίτες της «Τρικαλινής Ζύμης» ψήνονται απευθείας από την κατάψυξη χωρίς καμία διαδικασία, εύκολα και γρήγορα! Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετείτε την πίτα στο ταψί και ψήνετε για 50-60 λεπτά. Μόλις ροδoκοκκινίσει και από κάτω, είναι έτοιμη για σερβίρισμα!
TIP
Στα πρώτα 20 λεπτά βγάζουμε την πίτα και τη χαράζουμε.
ISO 22000:2005
Παραγωγή προϊόντων, που υπακούουν στους κανόνες υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.