Γαλατόπιτα

Σχήμα Ταψί

Βάρος:

2000 gr

Συστατικά:

Ζύμη 55%:Αλεύρι μαλακού σίτου(τύπος 50%), αλεύρι σκληρού σίτου 15%, αλάτι, ζάχαρη, νερό, ηλιέλαιο. Γέμιση 45%: γάλα 70%, σιμιγδάλι(σίτος), ζάχαρη, αβγά, βανίλια.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι.

Διατίθεται σε σχήματα

1450 – 1550gr

Προτεινόμενες οδηγίες ψησίματος

Οι πίτες της «Τρικαλινής Ζύμης» ψήνονται απευθείας από την κατάψυξη χωρίς καμία διαδικασία, εύκολα και γρήγορα! Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετείτε την πίτα στο ταψί και ψήνετε για 50-60 λεπτά. Μόλις ροδoκοκκινίσει και από κάτω, είναι έτοιμη για σερβίρισμα!

TIP

Στα πρώτα 20 λεπτά βγάζουμε την πίτα και τη χαράζουμε.

ISO 22000:2005

Παραγωγή προϊόντων, που υπακούουν στους κανόνες υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.