Κιμαδόπιτα

Σχήμα Ταψί (8τεμ)

Βάρος:

1800-1950gr

Συστατικά:

Ζύμη 55%: Αλεύρι σίτου (τύπος 70%),νερό,μη υδρογονωμένα φυτ.λίπη
&έλαια(ηλιέλαιο)αλάτι
Γέμιση 45%: Κιμάς χοιρινός νωπός (60%)αγελαδινό τυρί (20%)κρεμμύδι ξερό,
ρύζι, μαιντανός, πολτός ντομάτας,κρέμα γάλακτος ζωική,
μη υδρογονωμένα λίπη&έλαια (ηλιέλαιο),αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο

Διατίθεται σε σχήματα

1800 – 1950gr

1450 – 1550gr

1700 – 1850gr

1700 – 1850gr

Προτεινόμενες οδηγίες ψησίματος

Οι πίτες της «Τρικαλινής Ζύμης» ψήνονται απευθείας από την κατάψυξη χωρίς καμία διαδικασία, εύκολα και γρήγορα! Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετείτε την πίτα στο ταψί και ψήνετε για 50-60 λεπτά. Μόλις ροδoκοκκινίσει και από κάτω, είναι έτοιμη για σερβίρισμα!

TIP

Στα πρώτα 20 λεπτά βγάζουμε την πίτα και τη χαράζουμε.

ISO 22000:2005

Παραγωγή προϊόντων, που υπακούουν στους κανόνες υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.