Βάρος:
1700-1850gr
Συστατικά:
Ζύμη 55%: Αλεύρι σίτου, νερό,μη υδρογονωμένα
λίπη& έλαια(ηλιέλαιο)αλάτι
Γέμιση 45%: Μανιτάρι κονσέρβα (75%)κρεμμύδι ξερό,πιπερια κικκινη ΄
αλάτι, πιπέρι,μη υδρογονωμέναλίπη& έλαια(ηλιέλαιο)
Διατίθεται σε σχήματα
Προτεινόμενες οδηγίες ψησίματος
Οι πίτες της «Τρικαλινής Ζύμης» ψήνονται απευθείας από την κατάψυξη χωρίς καμία διαδικασία, εύκολα και γρήγορα! Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετείτε την πίτα στο ταψί και ψήνετε για 50-60 λεπτά. Μόλις ροδoκοκκινίσει και από κάτω, είναι έτοιμη για σερβίρισμα!
TIP
Στα πρώτα 20 λεπτά βγάζουμε την πίτα και τη χαράζουμε.
ISO 22000:2005
Παραγωγή προϊόντων, που υπακούουν στους κανόνες υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.