Ένας νέος, υπερσύγχρονος και πρότυπος χώρος

Η Τρικαλινή ζύμη είναι μια νέα, σύγχρονη βιοτεχνία παρασκευής χειροποίητων, κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Η Τρικαλινή Ζύμη εδρεύει σε έναν ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. με ολοκαίνουριες και υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που καταλαμβάνουν έκταση 400 τ.μ. Ο κτιριακός και μηχανολογικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών υπόσχονται την παραγωγή προϊόντων, που υπακούουν στους κανόνες υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.

Η Τρικαλινή Ζύμη στεγάζεται στο 6ο χλμ Τρικάλων-Πύλης στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου. Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα παραδοσιακά προϊόντα κατασκευασμένα από αγνά & φρέσκα υλικά!

20

χρόνια εμπειρία

40+

Ανθρώπινο δυναμικό

4000 τμ

ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης

750 τ.μ

μονάδα παραγωγής

50+

Προϊόντα ζύμης

Οι άνθρωποι

Οι άνθρωποι της Τρικαλινής Ζύμης συνδυάζοντας τη γνώση και το μεράκι δημιουργούν άριστα ποιοτικά προϊόντα, δίνοντας έτσι απάντηση στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, το οποίο δημιουργεί αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον ακολουθώντας υποδειγματικές συνθήκες υγιεινής. Η ιδιαιτερότητα της Τρικαλινής Ζύμης έγκειται στο χειροποίητο φύλλο, εφόσον το άνοιγμα της ζύμης γίνεται πατροπαράδοτα με τον πλάστη, που εξασφαλίζει μοναδική και τραγανή γεύση.

Ποιότητα, Υγιεινή, Ασφάλεια, Αξεπέραστη νοστιμιά!